Get Social With Us
First Page - StudioLEFT
167
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-167,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

First Page

First Page

Met trots presenteren wij u de First Page! In opdracht van Marcel Nijmeijer zijn wij samen met Residentie Afbouw tot dit eindresultaat gekomen. StudioLEFT maakte oa. het ontwerp voor de: indeling, maatwerk bar en kasten, kleur en materiaal gebruik, verlichting, raambekleding en overige.

Alle lof voor Residentie Afbouw die alles prachtig en vakkundig heeft gebouwd. Het was een top samenwerking!

Een eindresultaat waar we samen trots op zijn.

Een gezellig en warm eetcafé waar mensen zich thuis kunnen voelen en hopelijk graag terug willen komen.

 

Fotografie oude situatie door: hoogenraadcommunicatie

Fotografie nieuwe situatie: renevandenburg

 

 

 

Opdrachtgever

First Page, Marcel Nijmeijer

Ontwerp

StudioLEFT

Projectomvang

100m2

Jaar

2014

Date

20 November