Get Social With Us
Het Hoofdkwartier - StudioLEFT
165
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-165,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Het Hoofdkwartier

Het Hoofdkwartier

Het Hoofdkwartier is een verzamelgebouw voor bedrijven in de creatieve sector in Den Haag.

Het voormalig kantoorgebouw werd door Conceptors omgebouwd tot creatieve broedplaats waar ook StudioLEFT zich vestigde.

Het voormalig kantoorgebouw werd volledig gestript en er werd een nieuwe indeling gemaakt. Robuuste materialen zoals chipwood, een betongeverfde vloer, glazen kassen en toevoeging van planten maken de sfeer.

StudioLEFT dacht mee over het interieurconcept en werkte het ontwerp uit voor de gezamenlijke ruimte en het trappenhuis.

Opdrachtgever

Conceptors

Ontwerp

Conceptors mmv StudioLEFT

Projectomvang

Jaar

Date

20 November