Get Social With Us
Peutz - Zoetermeer - StudioLEFT
163
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-163,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Peutz – Zoetermeer

Peutz – Zoetermeer

Het interieur van het kantoorgebouw van Peutz was toe aan een update.

Wij maakten een kleurenplan voor wanden, deuren en kozijnen en de centrale hal waar een open trappenhuis de verschillende verdiepingen verbindt. De wand langs deze trap gaven wij een warme kleur zodat de bezoeker zich meteen welkom voelt. Ook maakten wij een vloerenplan voor de nieuwe vloeren in de kantoren en gangen.

De kleuren en materialen sluiten mooi aan op bestaande interieurelementen en geven het gebouw een frisse nieuwe uitstraling.

Opdrachtgever

Peutz

Ontwerp

StudioLEFT ism Studio Leon Thier

Projectomvang

Kleurenplan en vloerenplan

Jaar

2015

Date

20 November

Category

Samenwerking