Get Social With Us
Herbert Vissers College - StudioLEFT
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,ajax_fade,page_not_loaded,,content_with_no_min_height,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Herbert Vissers College

Herbert Vissers College

Een belangrijk uitgangspunt in het ontwerp van Studio Leon Thier en HET architectenbureau voor het nieuwe schoolgebouw was transparantie. Leerlingen zien zo van elkaar wat ze doen en wat ze maken, en krijgen respect voor elkaars werk. Het interieur is hierop een mooie aanvulling. Voor 8 praktijklokalen maakten wij een interieurontwerp waarbij het vak centraal staat. Zo maakten wij een ontwerp voor een kapmeubel voor de opleiding Zorg&Welzijn, balies en presentatiekasten voor Handel&Verkoop, een baliemeubel voor metaal en electro en kozen wij het vaste meubilair voor BiNask en techniek. Voor het lokaal creatief ontwierpen wij een kast met een afwisseling van kleuren en materialen. Tevens kozen wij de sfeerverlichting voor het centrale atrium.

De staf van het Herbert Vissers College was nauw betrokken bij het interieurontwerp. Per afdeling hielden wij interviews en presenteerden het ontwerp. Het resultaat is een ontwerp waar iedereen trots op is.

 

 

 

Opdrachtgever

Herbert Vissers College

Interieurontwerp

Studio Leon Thier ism StudioLEFT

Projectomvang

8 praktijklokalen en verlichting aula

Jaar

2015 - 2016

Ontwerp gebouw

Studio Leon Thier / HET architectenbureau

Date

Juli, 2016

Category

Samenwerking